Reacties

Ben je in mijn praktijk geweest en wil je je  ervaring delen? Heel erg graag!

Vaak help je  daardoor ook anderen om een besluit te nemen.

Geef dan hier je beoordeling of ervaring . 

 

Onder een pseudoniem je mening geven is geen probleem.

Het emailadres wordt op de website niet getoond!

Rating: 3.3333333333333 sterren
9 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Elisabeth
5 jaar geleden

Kort geleden ben ik onder behandeling geweest bij Marianne voor meerdere therapieën i.v.m. mijn migraines, wat best ingewikkeld ligt bij mij. Ik voelde mij er meteen op mijn gemak. Het heeft mijn lichaam goed gedaan, er zijn verbeteringen opgetreden en heb er veel geleerd, waar ik nog steeds profijt van heb. Ze heeft zich geweldig voor mij ingezet en alles gedaan wat mogelijk was. Er was alle aandacht en ik kon terecht met alle vragen. Kortom, het was heel waardevol, zeker ook m.b.t. de voeding wat heel belangrijk is. Nu weet ik welke voeding voor mij goed is. Heel hartelijk dank voor alles Marianne.

Sandra Lens
5 jaar geleden

Hoi
Ik heb sinds het overlijden van mn moeder uitslag in mn nek wat de ene X wat meer aanwezig is dan de andere X. Denk jij dat hier iets aan te doen is? En wellicht heb je ook advies vwb afvallen? Ik hoor t graag van je. Dank en gr Sandra

Linda
6 jaar geleden

Al 1,5 jaar last van erge vermoeidheidsklachten. Geen medische oorzaak voor te vinden. Bij Marianne bleek het een schimmelinfectie van mijn darm te zijn en na 4 behandelingen was de schimmel helemaal weg en mijn vermoeidheidsklachten ook!
Erg tevreden, echt een aanrader voor 'onbegrepen' klachten.

Sylvia
7 jaar geleden

Na het behandelen van mijn rugklachten de volgende ochtend een stijve onderrug...........maar nu een dag later: super!!!

Onwijs bedankt.

Fijn weekend je bent een kei?

Roel
7 jaar geleden

Vandaag precies 30 dagen gestopt met roken na te zijn behandeld door Marianne.
Aanvankelijk vond ik de eerste behandeling best spannend omdat ik geen enkel idee had van hoe zij mij van het stoppen of kon helpen, ik rookte immers al vanaf mijn 13e, maar na sessie 1 van 3 had ik al geen behoefte meer om te roken! Totaal geen last van ontwenningsverschijnselen, en het sparen voor een mooie reis is begonnen nu ik zoveel geld bespaar. Als ik van tevoren wist dat stoppen met roken zo gemakkelijk zou zijn, had ik deze behandeling al jaren eerder willen krijgen. Absolute aanrader!

Lies
7 jaar geleden

Goed resultaat op behandeling van jarenlange rugklachten. Na enkele behandelingen flinke verbetering!

Annette
8 jaar geleden

Met meerdere klachten in mijn rug uiteindelijk bij Marianne terecht gekomen!
Zij heeft me heel goed behandeld en wat oefeningen gegeven!
Zelfs van de pijnmedicatie ben ik helemaal af, en dat allemaal dankzij Marianne!
Echt een aanrader!!!

Nienke
8 jaar geleden

Bij Marianne heb ik me erg op mijn gemak gevoeld. Ze is ontzettend positief en enthousiast en tegelijkertijd nuchter genoeg om de vragen die je hebt, te beantwoorden. Ze weet heel goed waar ze staat en wat ze wel en niet wil en wil daarmee het beste bereiken voor haar klanten. Ik heb het als positief ervaren om bij haar langs te zijn geweest.
Ik wens je nog vele klanten toe Marianne en hoop dat je veel mensen op weg kunt helpen naar gezondheid!

Leendert
8 jaar geleden

Na jarenlang tobben met huidproblemen bij Marianne terecht gekomen. Dit omdat het ziekenhuis niet de bron aan pakte. Na de eerste testen bleek o.a. tarwe-allergie het grootste probleem te zijn. Ziekenhuis is met diverse onderzoeken en testen daar nooit achter gekomen. Door verder de therapieën te volgen bij Marianne hoop ik mijn huid weer optimaal te krijgen. De eerste resultaten zijn al zichtbaar!

Ella
8 jaar geleden

Goede ervaring bij Marianne, dus zeker aan te bevelen!