Praktische zaken mbt Corona

Vanaf 11 mei 2021 is de praktijk weer volledig open!

Aangepaste maatregelen voor onze gezondheid en die van anderen:

 • Behandelingen zijn alleen op afspraak.
 • Kom  bij voorkeur alleen, kinderen uitgezonderd.
 • Er is geen wachtkamer, er wordt ruim gepland.
 • We geven elkaar nog even geen hand.
 • Tijdens de gesprekken houden we 1,5 meter afstand.
 • Tijdens  de behandeling draag ik, indien gewenst, handschoenen.
 • De behandelkamer/contactpunten wordt na elke cliënt extra schoongemaakt en geventileerd.
 • Als je zelf een mondkapje en/of handschoenen wilt dragen is dat geen probleem.
 • Probeer het gebruik van het toilet te vermijden.
 • Voor en na het bezoek aan de praktijk  kan je je handen desinfecteren.
 • Ben je verkouden, grieperig en/of heb je koorts dan  moet je de afspraak uitstellen. Klachten = thuisblijven. Er zullen geen annuleringskosten worden gerekend. 
 • Bij 24 uur klachtenvrij ben je weer welkom.
 • Als je gezinsleden klachten hebben dan ook de afspraak annuleren.
 • Preventie en ondersteuning is de insteek.  Dit kan door het geven van leefstijl- en/of suppletieadviezen. Met bioresonantie kan ik je immuunsysteem extra te ondersteunen, ook specifieker mbt virussen.  Daarvoor hoef je niet persé langs te komen. Ik kan een  zgn. defensief-chip voor je maken, zie verder in de tekst. Deze chip draag ik zelf ook.

 

Het kan ook zijn dat IK je vraag de afspraak te verzetten als ik  (extra) ga  werken op de Intensive Care.

De defensief-chip

Sinds eind maart 2020  is er een nieuw ondersteunend middel voor handen om in te zetten tegen Corona. De overheid heeft als doel gesteld om de collectieve immuniteit te verhogen, en daar draagt dit middel aan bij. Bovendien biedt het jou en je naasten de gelegenheid om jezelf op een zeer directe manier zo  goed mogelijk tegen het virus te beschermen.

De chip is een extra tool naast gezond eten, voldoende rust en frisse lucht, extra vitamine C, D3 en zink. Het is zeker NIET dé oplossing voor Corona. Die is er helaas (nog) niet.  Hoewel de NVWA en het ook Voedingscentrum zeggen dat extra vitamines niet helpen bij infecties, wordt dit tegengesproken door de EFSA (European Food Safety Authority)  welke gezondheidsclaims heeft goedgekeurd voor diverse vitamines en mineralen mbt de ondersteuning van het immuunsysteem.  

Hier een artikel over dit onderwerp van Gert Schuitemaker op zijn website (Nederlands). Hieruit blijkt hoe officiële instanties zichzelf tegenspreken.

 

Ik benadruk nogmaals dat je door gebruik van de chip  Corona niet kan voorkomen of  dat je hiermee van Corona zal genezen! Het middel dient ter ondersteuning  van je immuunsysteem en  het gebruik van de chip sluit niet uit dat je de reguliere zorg dient te raadplegen indien zich klachten bij je voordoen die op Corona wijzen. Volg in dat geval de adviezen van je huisarts, het RIVM en/of  de GGD.

Hoe werkt de chip?

De chip bevat de geïnverteerde (dus de omgekeerde) frequentie  van verschillende bekende varianten van Coronavirussen. De chip zit bevestigd aan een plakkertje dat op de huid kan worden geplakt. Bij voorkeur op de thymus (ligt bovenop het hart), een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Zodoende wordt voortdurend de geïnverteerde frequentie (lees: tegenfrequentie) via de huid afgegeven aan het lichaam (indien op de thymus geplakt: aan het immuunsysteem). Behalve de geïnverteerde frequenties van Corona-varianten, bevat de chip ook frequenties die helpen om de immuniteit te verhogen.  Voor kinderen zijn andere mogelijkheden: neem hiervoor contact met mij op.

 

Het maken van 1 chip duurt ongeveer een half uur.

 

De chip kost € 15,- euro per stuk, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Stuurt  me een berichtje per app/email als je deze wilt bestellen.

Afhalen op afspraak is ook mogelijk.