Praktische zaken mbt Corona

Bioresonantie

  • Mijn praktijk is alleen open voor bioresonantie. Er is geen wachtkamer, er wordt ruim gepland  en de behandeling is 1 op 1 waarbij ik je niet hoef aan te raken en voldoende afstand houden geen probleem is.  Tijdens  de behandeling draag ik handschoenen. De behandelkamer wordt extra schoongemaakt en geventileerd.
  • Ik vind het belangrijk om,  zo lang als toegestaan, open te blijven zodat ik een positieve bijdrage kan leveren in deze bijzondere tijd. Preventie en ondersteuning is de insteek.  Dit kan door het geven van leefstijl- en/of suppletieadviezen. Met bioresonantie kan ik je immuunsysteem extra te ondersteunen, ook specifieker mbt virussen.  Daarvoor hoef je niet persé langs te komen. Ik kan een  zgn. defensief-chip voor je maken, zie verder in de tekst. Deze chip draag ik zelf ook.
  • Ben je verkouden, grieperig en/of heb je koorts dan  moet je de afspraak uitstellen. Klachten = thuisblijven. Er zullen geen annuleringskosten worden gerekend. 

Dorntherapie en Breußmassage

De Dorntherapie en Breußmassage kan tot nadere berichtgeving helaas niet worden toegepast omdat het onmogelijk is om voldoende afstand te houden.

 

Het kan ook zijn dat IK je vraag de afspraak te verzetten als ik  (extra) ga  werken op de Intensive Care.

De defensief-chip

Sinds eind maart 2020  is er een nieuw ondersteunend middel voor handen om in te zetten tegen Corona. De overheid heeft als doel gesteld om de collectieve immuniteit te verhogen, en daar draagt dit middel aan bij. Bovendien biedt het jou en je naasten de gelegenheid om jezelf op een zeer directe manier zo  goed mogelijk tegen het virus te beschermen.

De chip is een extra tool naast gezond eten, voldoende rust en frisse lucht, extra vitamine C, D3 en zink. Het is zeker NIET dé oplossing voor Corona. Die is er helaas (nog) niet.  Hoewel de NVWA en het ook Voedingscentrum zeggen dat extra vitamines niet helpen bij infecties, wordt dit tegengesproken door de EFSA (European Food Safety Authority)  welke gezondheidsclaims heeft goedgekeurd voor diverse vitamines en mineralen mbt de ondersteuning van het immuunsysteem.  

Hier een artikel over dit onderwerp van Gert Schuitemaker op zijn website (Nederlands). Hieruit blijkt hoe officiële instanties zichzelf tegenspreken.

 

Ik benadruk nogmaals dat je door gebruik van de chip  Corona niet kan voorkomen of  dat je hiermee van Corona zal genezen! Het middel dient ter ondersteuning  van je immuunsysteem en  het gebruik van de chip sluit niet uit dat je de reguliere zorg dient te raadplegen indien zich klachten bij je voordoen die op Corona wijzen. Volg in dat geval de adviezen van je huisarts, het RIVM en/of  de GGD.

Hoe werkt de chip?

De chip bevat de geïnverteerde (dus de omgekeerde) frequentie  van verschillende bekende varianten van Coronavirussen. De chip zit bevestigd aan een plakkertje dat op de huid kan worden geplakt. Bij voorkeur op de thymus (ligt bovenop het hart), een belangrijk onderdeel van het immuunsysteem. Zodoende wordt voortdurend de geïnverteerde frequentie (lees: tegenfrequentie) via de huid afgegeven aan het lichaam (indien op de thymus geplakt: aan het immuunsysteem). Behalve de geïnverteerde frequenties van Corona-varianten, bevat de chip ook frequenties die helpen om de immuniteit te verhogen.  Voor kinderen zijn andere mogelijkheden: neem hiervoor contact met mij op.

 

Het maken van 1 chip duurt ongeveer een half uur.

 

De chip kost € 15,- euro per stuk, inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Stuurt  me een berichtje per app/email als je deze wilt bestellen.

Afhalen op afspraak is ook mogelijk.