Stoppen met roken

Roken is niet goed voor je gezondheid. Dat weet iedereen, dus jij ook. Roken is een verslaving. Het is niet zo makkelijk om definitief met roken te stoppen.

Onderaan deze pagina  2 filmpjes over stoppen met roken mbv bioresonantie.

 

Stoppen met roken begint bij MOTIVATIE.

Je bent er van overtuigd dat roken slecht is voor je gezondheid en je omgeving.    Maar je wilt ook graag gezonder leven, een betere conditie, een betere smaak en meer lucht.

Wist je dat elke sigaret uw lichaam 25 mg vitamine extra C kost om de schade van het roken enigszins te beperken?

Steuntje in de rug nodig? Dit zijn de effecten op je gezondheid!

Stoppen met roken heeft altijd zin, ook voor een korte tijd. 
Al na 20 minuten zijn er effecten merkbaar in je lichaam.
 

Na 20 minuten: De bloeddruk en hartslag daalt.

Na 24 uur: Je longen beginnen aan de grote schoonmaak. Je hoest waarschijnlijk slijm op. Alle koolmonoxide is al uit je lichaam

Na 48 uur: Alle nicotine is uit je lichaam. Je ruikt en proeft al wat beter.

Na 72 uur: Je hebt meer energie. Ademen gaat makkelijker.

Na 2-12 weken: De longfunctie en bloedsomloop is verbeterd.

Na 1 maand: Je conditie is beter geworden en je beweegt gemakkelijker. Als je een rokershoestje had verdwijnt dit.

Na 1 jaar: Je risico op hart- en vaatziekten is inmiddels gehalveerd. Je risico op allerlei andere ziekten neemt de komende jaren steeds verder af.

Na 5-15 jaar: Het risico op een beroerte is gelijk aan dat van een niet-roker.

Na 10 jaar: Het verhoogde risico op longkanker is gehalveerd en het risico op andere kankersoorten verminderd.

Na 15 jaar: Het risico op hart- en vaatziekten is gelijk aan dat van een niet-roker.

 

Wat het stoppen met roken zo moeilijk maakt  is de lichamelijke afhankelijkheid van tabak. Nicotine is niet van de ene op de andere dag opgeruimd. Hierbij kan Bioresonantie goed helpen.

Iedere substantie heeft zijn eigen chemische vingerprint. Die chemische vingerprint heeft ook een elektromagnetische component. Wanneer deze elektromagnetische component in omgekeerd of tegengesteld wordt toegepast, zal het lichaam versneld de nicotine afstoten en trachten te verhinderen dat er nieuwe nicotine binnenkomt. Nicotine zal een afkeer bij je oproepen. Dat is vaak al na de eerste behandeling!

Door versneld afscheid te nemen van de nicotine in je lichaam, vergroot je de kans tot 70% (wetenschappelijk) tot 90% (ervaring) om te slagen in uw voornemen. Als het bovenstaande voor jou geldt, dan kan Marianne voor u in 3 behandelingen (indien nodig 4) heel veel betekenen. 

 

Geen tovermiddel

Als anderen je tabak aan bieden, dan is het mogelijk dat je zwicht voor de druk van anderen. Daardoor zou je kunnen terugvallen in je oude gewoonte. De  afhankelijkheid zal dan ook terugkeren. Bioresonantie is dus geen tovermiddel om ervoor te zorgen dat je blijvend stopt met roken. Maar er is geen enkele reden waarom je weer zou gaan beginnen.

 

Voor een totaalbedrag van €275,-- ben je van het roken af! 

Bestaande uit 3 -4 behandelingen,  inclusief chip, druppels en een potje vitamine C - 100 tabletten van 1000 mg . Van elke behandeling krijg je een aparte factuur

 

Is dat veel geld? Nee!

Want wat kost roken jou, alleen even financieel gezien? Stel dat je 300 pakjes sigaretten per jaar rookt en de prijs van 1 pakje ongeveer €7,--  bedraagt,  dan verhoog je je  netto vrij besteedbare inkomen met  € 2100,--  per afkickende persoon per jaar. Dat is een heel  goed begin van je verdere leven. Jij  bereikt wat je wilt, je gezondheid gaat vooruit, je conditie verbetert èn je houdt elk jaar een leuk bedrag aan geld over om leuke dingen van te doen.

 

De behandeling

De eerste behandeling zal ongeveer 60-75 minuten duren. Voor de meeste mensen is één behandeling voldoende maar enige dagen later volgt er nog een tweede en derde kortere behandeling. Alhoewel de behoefte om te roken meestal na 1 behandeling is verdwenen, is het toch beter de vervolgbehandeling wel te ondergaan, om het lichaam te helpen zichzelf te reinigen. De behandelingen zijn door iedereen zeer goed te verdragen.

Het enige wat je dient mee te nemen naar de eerste behandeling is de laatste sigaret die je die dag hebt gerookt. Dus de peuk en wat as. Deze sigaret vormt de input voor de bioresonantietherapie.

Begin 24 uur voor de therapie met het drinken van 1,5-2 liter mineraal-arm water (bv Spa Blauw) en vermijdt cafeïne houdende dranken en alcohol om je lichaam op de therapie voor te bereiden.

Na het maken van een afspraak ontvang je per mail verdere tips om de slagingskans van de behandeling verder te vergroten.

 

Begin de dag waarop je stopt met roken met het verwijderen van alles uit je omgeving wat direct met roken te maken heeft: sigaretten, sigaren, shag, asbakken, aansteker, etc. zodat je zo weinig mogelijk in de verleiding komt om weer te gaan roken.

Maak je kwaad dat je er ooit aan begonnen bent. Heb spijt over de schade die je in je lichaam hebt aangericht en al het geld dat letterlijk in rook is opgegaan. En beloof jezelf plechtig dat je nooit meer een sigaret zult aanraken.

 

Diverse filmpjes op YouTube over stoppen met roken met bioresonantie  (Engels gesproken)

https://www.youtube.com/watch?v=jefcINV2V5I

https://www.youtube.com/watch?v=fG4F_3zWzfs

 


Ervaring van Roel,  9 feb 2017: "Vandaag precies 30 dagen gestopt met roken na te zijn behandeld door Marianne.
Aanvankelijk vond ik de eerste behandeling best spannend omdat ik geen enkel idee had van hoe zij mij van het stoppen of kon helpen, ik rookte immers al vanaf mijn 13e, maar na sessie 1 van 3 had ik al geen behoefte meer om te roken! Totaal geen last van ontwenningsverschijnselen, en het sparen voor een mooie reis is begonnen nu ik zoveel geld bespaar. Als ik van tevoren wist dat stoppen met roken zo gemakkelijk zou zijn, had ik deze behandeling al jaren eerder willen krijgen. Absolute aanrader!"